Læs vores Google og Facebook anmeldelser.

Fjernelse af tatovering

Har du fået lavet en tatovering, som du nu har fortrudt? Vi kan hos Rewind hjælpe dig gennem et trygt og sikkert behandlingsforløb, hvor du får fjernet din tattoo med testede og professionelle maskiner.

Før og efter billeder

Over 10 procent af danskerne har én eller flere tatoveringer. Desværre er alle ikke lige tilfredse med deres, som da de fik dem, og mange er interesseret i fjernelse af en tatovering eller at få lavet en cover-up.

Hos Rewind kan du spole tiden tilbage og få fjernet din tatovering eller lavet en ny, der dækker. Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så giver vi 20% på din første behandling. Book en konsultation herunder.

Få fjernet din tatovering

Over 10 procent af danskerne har én eller flere tatoveringer. Desværre er det ikke alle, som er lige så tilfredse med deres tattoo, som dengang de fik dem, og mange er derfor interesseret i fjernelse af tatovering eller at få lavet en cover up.

Hos os kan du:

 • Opnå de bedste resultater
 • Få et trygt og effektivt behandlingsforløb
 • Føle dig godt tilpas og velinformeret om forløbet
 • Få god tid til din behandling – i dit tempo
 • Få smertelindring og efterbehandling


Overvejer du at få fjernet din
tattoo? Book en gratis konsultation herunder.

Du kan læse mere her på siden om behandlingen, vores priser, information om risici og andre facts. Du er også altid velkommen til at kigge fordi vores klinik i København og høre mere om dine muligheder. Tænkt på det længe? Fjern den tattoo.

Hos Rewind laver vi også piercinger, læs mere her. 

Billede

Hvordan foregår fjernelse af tatovering?

Laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. Hvert år ønsker mange danskere at få fjernet deres tatovering. Hvis du har fortrudt din, er det heldigvis muligt at fjerne en tatovering effektivt ved hjælp af laserlys. Hos os får du den bedste laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. Det giver en sikker behandling og et flot resultat.

Inden behandlingen gennemgår vi, hvad du skal igennem, du får mere viden og har mulighed for at spørge os om alt vedrørende arbejdet.

Fjern min tattoo - men bliver jeg bedøvet inden?

Hvis du er i tvivl eller nervøs for, om det gør ondt, anbefaler vi, at du på behandlingsdagen kommer i god tid (cirka 60 minutter før). Så kan vi sammen smøre området med en lokalbedøvende creme og pakke det sikkert ind for maksimal effekt. Du kan også købe cremen på apoteket og selv påføre cremen hjemmefra, som de fleste vælger at gøre. Når området er bedøvet, og du er velinformeret, går vi i gang med at fjerne tatoveringen.

Behandlingen foregår ved, at vi fører laserhovedet over din tattoo, hvorefter laserens lys danner en fotoakustisk reaktion med pigmentet i huden. Denne reaktion slår de store farvepigmenter til mindre farvepigmenter, som kroppen så selv kan udskille, ligesom den kommer af med andre affaldsstoffer. Samtidig med laserbehandlingen benytter vi en avanceret kølemaskine (cryo-kølning), der mindsker smerten og hævelsen, og reducerer traumet i huden i timerne efter behandlingen.

FAQ - Spørgsmål og svar

Ja, det gør ondt at få fjernet en tatovering, men alt er relativt. Folk har forskellige smertetærskler – nogle fortrækker ikke en mine, mens andre gerne vil have et par pauser under behandlingen. Det er akkurat ligesom, når folk får lavet deres tatovering og er meget uenige om, hvor ondt det gør.

Man kan sammenligne smerten fra tatoveringsfjernelse med en elastik, der bliver sluppet mod huden. Vi sikrer dog nedkøling af huden undervejs, og det vil sørge for at tage meget af smerten. Du vil føle en varme og let brændende fornemmelse efter laserbehandlingen af din tatovering. Denne fornemmelse er dog ikke nær så intens som under behandlingen, og den vil meget hurtigt gå over.

Man mindsker størstedelen af ubehaget ved at smøre et tykt lag Emla/Tapin-creme eller anden smertestillende creme på en time inden behandlingen, og pakke området ind i husholdningsfilm. I dagene efter fjernelse af tatoveringen kan området være varmt og ømt. Vi anbefaler derfor at køle det behandlede sted med is. Alt dette får du meget mere information om under en gratis konsultation, inden vi starter forløbet med laserbehandlingen.

Normalt kan den traditionelle, sorte tatovering fjernes 100%, og vi har god erfaring med fjernelse af røde pigmenter.

Rewind anvender en af de absolut kraftigste og mest effektive lasermaskiner på markedet til dato.

Vi er lokaliseret i København. Ring på 53 63 73 88 eller kig forbi og hør om mulighederne for at få fjernet din tatovering helt. 

Din tatovering består af mange små farvepartikler, der er stukket ned i hudlagene. Selv om partiklerne er små, er de stadig for store til at makrofagerne (kroppens skraldemænd) formår at opfange dem som affald og udstøde blækket. Måden man nedbryder tatoveringen fungerer ved, at man punktskyder den tatoverede hud med kortvarigt laserlys.

Det opvarmer farvepartiklerne og sprænger dem i små stykker. Det kan lyde voldsomt, men det sker på 3-7 million dele sekund, så påvirkningen af de omliggende celler er begrænset. Dette vil selvfølgelig kunne mærkes og tattoo fjernelse kan gøre ondt. Men ved hjælp af nedkøling og bedøvende creme, sikrer vi, at smerten bliver så begrænset som overhovedet muligt.

En del af de knuste farvepartikler bliver efterfølgende udskilt igennem kroppens naturlige udrensningsproces.

Grunden til at det tager flere behandlinger er, at man kun kan ramme en hvis mængde pigmenter før disse bare blokerer for laserens lys. Disse pigmenter der så er blevet ramt og slået i stykker, kræver minimum 6 uger for at optages og ført væk fra det behandlede område. Derefter er tatoveringen klar til en ny behandling.

Har du spørgsmål omkring fjernelse af en tatovering, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 53 63 73 88 eller sidens kontaktformular.

Typen af din tatovering (farver, alder, placering, helbred, m.m.) påvirker, hvor mange behandlinger du skal have, inden din tatovering er væk. Nogle kan nøjes med mindre end 5 behandlinger, mens andre skal komme hos os 10-12 gange.

Du må generelt være tålmodig, når det gælder fjernelse af tatovering. Vi anbefaler, at der går mellem 6 og 10 uger mellem hver behandling. Kroppen er uger/måneder om at arbejde samt transportere de nedbrudte farvepigmenter ud af kroppen, derfor går der en til to måneder, før resultatet af hver behandling er helt tydelig. Desuden giver det huden den nødvendige tid til at hele inden næste behandling.

Hvis du gerne vil have vores bedste bud på, hvor mange behandlinger du skal igennem, så send os et billede og en beskrivelse af din tattoo. Så vender vi tilbage til dig. Eller kig ind forbi og få vores vurdering. 

Efter en tattoo fjernelse kan området være lysere end normalt eller være mere hvidt, rødligt eller lyserødt. Det er helt normalt. Det er også normalt, at der opstår rødme eller små blærer, som er kroppens måde at beskytte huden på. Det er normalt, at blærerne først aftager efter 14 dage. Undgå at ødelægge blærerne, men beskyt dem eventuelt med en ikke-klæbende bandage.

Undgå også at pille i de sårskorper, som huden danner under helingen. De beskytter huden, og hvis du piller i dem, kan du risikere ar og i sjældne tilfælde infektioner.  Antibakterielle produkter kan give risiko for allergi, så undgå dem på det behandlede område.

Undgå:

 • At ødelægge eventuelle blærer
 • At skrubbe eller fjerne sårskorper
 • At benytte antibakterielle produkter
 • For meget aktivitet i dagene efter behandlingen
 • Skrappe sæber og andre produkter til huden
 • Sollys på området i dagene op til og efter din tattoo fjernelse

KONTAKT OS

Hvor mange behandlinger skal jeg forvente?​

En behandling for at fjerne en tatovering tager 10-45 minutter. Du skal regne med, at motivet ikke forsvinder på en enkelt behandling. Afhængig af hudtype, dit helbred, sted på kroppen, motiv og dybde, tager det gerne 8-12 behandlinger at fjerne en tatovering 100 procent. 

Hvis man går cover up-vejen, kan man tit nøjes med 2-6 behandlinger. Der skal gå mindst 6 uger mellem dine behandlinger. I mellemtiden får huden en chance for at hele samt fjerne de pigmenter, der er slået i stykker af behandlingen. 

Fjernelse uden allergiske reaktioner​

Hos Rewind arbejder vi med et motto, der hedder ”change your past”. Måske har du hørt om personer, der har fået grimme allergiske reaktioner af, at få fjernet deres tatoveringer. Det har Runi, som står bag Rewind, selv oplevet, da han i tidernes morgen selv startede med at få fjernet sin første tattoo. Derfor er vores råd: fjern endelig din tattoo, hvis du ønsker – men vælg den rette behandler.

Derfor er vi særligt opmærksomme på, at det skal være en tryg og sikker oplevelse hos os. Vi tilbyder dig behandling med de mest roste og gennemtestede lasermaskiner til tatoveringsfjernelse på markedet.

Vi benytter den sikreste laserteknologi og sørger undervejs for, at alt går rigtigt til.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og ved, hvordan du på bedste vis skal pleje det behandlede hudområde i de følgende uger, og at du er glad og tilfreds med resultatet, når tatoveringen er fjernet. Hvis du skulle opleve allergiske reaktioner som rødme og kløe, er dette helt normalt, og kan nemt behandles med antihistamin.

Vælg Rewind og få fjernet din, med et minimum af risici.

Vores priser hos Rewind​

Hos os betaler du efter størrelse og placering af din tatovering. Ønsker du kun, at vi fjerner dele af den, er dette også en mulighed. Se vores priser her, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få din tattoo fjernet til en fornuftig pris fra 500 kr.

Se vores priser her.

Gør det ondt at få fjernet en tatovering?​

Det kan godt mærkes, at få fjernet en tattoo. For nogle kræver det en del, for andre synes det nemmere end at blive tatoveret. Lasermaskinens arbejde på motivet kan virke som en elastik, der smælder mod huden. Du kan få reduceret smerten med en bedøvende creme og afkøling af huden under behandlingen.

Ganske som når tatoveringsnålen arbejder, er der nogle personer, der ikke trækker en mine, mens andre har brug for pauser undervejs. Det er op til dig – begge dele er helt ok, og vi tager det selvfølgelig i dit tempo.

Hvor længe varer behandlingen?

Hver behandling tager omkring 10 til 45 minutter. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger man har brug for. Nogle kan nøjes med 5-6 behandlinger, mens andre skal have over 12 behandlinger for at fjerne deres tattoo.

Godt råd: Fjern farver som, rød, grøn og blå om vinteren

Det er lettere at fjerne tatovering på lys hud frem for mørkere hud, hvis du har ovennævnte farver. Sort pigment har ingen påvirkning. 

Derfor anbefaler vi, at du behandles når din hud på behandlingsområdet er så lyst som mulig, hvis du har en af ovenstående pigmenter. Jo mere brunt pigment du har i overhuden, jo sværere er det for laserlyset at påvirke farven og fjerne tatoveringen. Derfor bør du heller ikke udsætte området for sollys eller solarium i mindst et par uger op til, og efter behandlingen. Så fjern dig gerne fra hård sol i tiden op til.

Andet: Kender du til Byens Guide eller Dine Tilbud? Begge hjemmesider giver dig et godt overblik over services og restauranter i de forskellige byer.

Vil du vide mere om processen eller risici?​

Hvis du har spørgsmål til, hvor store tatoveringer vi kan fjerne, risiko for ardannelse eller noget helt tredje, så giv os endelig et kald på 53 63 73 88, eller kom forbi, og få en snak.

Vi har mange års erfaring med at fjerne tatoveringer med den mest gennemtestede laserteknologi, og vi kan også hjælpe dig af med din. Uanset om du vil have fjernet et stort motiv, måske bare dele af et motiv, eller et enkelt bogstav.

Fjern din uønskede tattoo hos Rewind. Ring i dag, eller kig forbi, og hør mere. Du kan også følge os på Facebook.