Cover-up tatovering

Ønsker du at få fjernet din nuværende tatovering, så et cover-up er muligt. Hos Rewind kan vi hjælpe dig med at fjerne dit blæk i huden, så der kan skabes et nyt motiv over din uønskede tatovering. På den måde kan din tatovering leve videre med en ny historie og i et design du er tilfreds med.  

Vi tilbyder dig

  • En gratis og uforpligtende konsultation
  • Blegning af den tatovering, du ønsker cover-up på
  • Tatoveringsfjernelse med PicoWay og QX max, som er henholdsvis fotoakustisk og fototermisk laser. 

Ring på 53 63 73 88, og få tid til en gratis og uforpligtende konsultation. Eller klik nedenfor og book din gratis konsultation online.

Vi glæder os til at tale med dig!

3

Få først din tatovering bleget

Hvorfor er det en god idé, at få sin tatovering bleget først?

  • Huden afmættes for blæk, så du ikke risikerer, at det gamle blæk med tiden træder igennem den nye tatovering
  • Du kan frit vælge et nyt motiv
  • Cover-up tatoveringen bliver ikke unødvendig mørk
  • Du undgår eventuelle komplikationer med for meget blæk i huden
  • Der er større chance for, at cover up-tatoveringen bliver pæn

 

Det bliver klart et bedre resultat, hvis en cover up-tatovering laves på hud med mindst muligt blæk i.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger før huden er klar til en cover up-tatovering afhænger af det nye tatoveringsdesign. Du bør derfor beslutte dig for, hvad det nye motiv skal være, inden vi går i gang med laserbehandligen.

Ønsker du en ny tatovering i realismestil, skal tatoveringen næsten fjernes helt. Skal din cover up-tatovering derimod være i japansk stil eller anden kraftig stil, kan vi klare det på et par enkelte behandlinger.

Vi anbefaler, at du laver et samarbejde med sin tatovør, som nemt kan vurdere, hvornår din tatovering er klar til det nye projekt.

Behandlingsforløbet, pleje, forhåndsregler samt krav til heling er de samme som ved almindelig tatoveringsfjernelse. Der skal derudover gå 4 uger efter sidste behandling, før man må tatovere på det behandlede område. Se mere her.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at give os et kald på 53 63 73 88 eller kigge forbi vores butik i Flensborggade 28 kld. tv. i København V. Du kan også altid finde mere inspiration på vores Facebook eller Instagram.

Søger du inspiration, så samarbejder Rewind med en række forskellige produktanmeldere og byguides hvor vi bliver anmeldt som et af de bedste steder i København. Læs blandt andet denne guide fra produkteksperten hvis du søger inspiration.

Hos Rewind laver vi også piercinger, læs mere her.