Fortrudt en tatovering?

Du skal ikke vente længe, hvis du ønsker af få fjernet en tatovering, som du har fortrudt, uanset størrelse. Vi benytter os af gennemtestede lasermaskiner og sikrer dig derfor det bedste resultat uden komplikationer.

Læs vores Google og Facebook anmeldelser.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt en tatovering?

Der er mange i Danmark, som får lavet tatoveringer, som ikke længere er ønsket, og ca. 50% ønsker på sigt at få fjernet dem. Det er derfor ingen skam at have fortrudt og derfor besluttet sig for at få fjernet sin tattoo.

Sådan foregår behandlingen

Rewinds indehaver, Runi, kender personligt til behandlingsforløbene med fjernelse af tatovering, og ved derfor, hvad der skal til for at imødekomme bedst mulig behandling. Vores behandlingsforløb kan både variere i pris og tid, alt efter størrelse og placering på din tatovering. Vi følger din krop og tager det i dit tempo.

Så hvis du har fortrudt din tatovering, men ikke føler dig informeret nok til at tage en beslutning om, hvorvidt du skal have fjernet den eller ej, så kan du hos os booke en gratis konsultation, hvor vi sammen ser på forløbet, behandlingen, dine tatoveringer og pris.

Vi tager os af den tattoo, som du har fortrudt, enten ved en cover-up eller en fjernelse af tatovering. Rewind benytter sig udelukkende af sikkert og gennemtestet udstyr, så dine behandlinger bliver så optimale og med minimum af risici som muligt. Vi sørger også for at mindske smerten ved både at forebygge med bedøvende creme og efterfølgende med afkølende og smertelindrende cremer. 

Selve behandlingen af fjernelsen foregår ved, at lasermaskinen danner en fotoakustisk reaktion med dine pigmenter i huden og denne reaktion gør at dine farvepigmenter mindskes i området ved den tatovering du har fortrudt. I denne proces gør vi brug af en kølemaskine (cryo-køling), som bidrager til at køle din hud ned, og dermed mindsker både smerte og hævning og giver derfor et langt bedre resultat æstetisk og fysisk for dig.

Hvad er prisen for at have fortrudt sin tatovering?

Prisen for at få fjernet den eller de tatoveringer, som du har fået lavet, men fortrudt, varierer i alt fra 500 DKK til 2.250 DKK. Det bestemmes ud fra, hvor og hvor stor din tattoo er, og om du ønkser fuld fjernelse, delvis fjernelse eller en cover-up løsning.

Kontakt os endelig for at høre mere om priser og forløbet, så sætter vi din specifikke pris sammen.

Find billig flytning Århus her. 

En tatoveringsfjernelse har sin pris

En tattoo er ofte noget, man får lavet med henblik på at ville have den resten af livet. Det er en afmærkning, som ikke falmer, og du har behov for en laser behandling for at få fjernet den. Du må gøre dig nogle tanker og overveje nøje, om du ønsker at få fjernet din tattoo, det er ikke noget, man skal gøre i ny og næ uden omtanke. 

Runi, ejer af Rewind, har prøvet på egen krop, hvordan en behandling har fremprovokeret allergiske reaktioner og oplevet et dårligt behandlingsforløb for sin tatoveringsfjernelse. Så alt har en pris. MEN netop derfor går vi, hos Rewind, meget op i den rigtige behandling, det rette udstyr og den gennemførte information til dig om dit forløb. 

Vi benytter os af velkendte, roste og gennemtestede lasermaskiner, som understøtter, at vi lover garanti for en god og tryg behandling. 

Men du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation, hvor vi sammen taler om risici, pris og behandlingsforløb for din tatoveringsfjernelse.

Du vil gå herfra med et smil på læben over din tatoveringsfjernelse, og at dine ønsker er opfyldt.

Er du på udkig efter et flyttefirma, så se mere på Fagflyt. Eller er du mere til grupperejser, så se mere her.