Effektivt og trygt

Effektivt, trygt og behageligt behandlingsforløb

Nyeste teknologi

Markedets nyeste teknologi
og mest anerkendte lasersystem

Certificerede

Certificerede behandlere med
omfattende personlig erfaring

Gratis konsultation

Få en uforpligtigende
konsultation helt gratis

"

Super god og professionel behandling

Super god og professionel behandling, både før, under og efter !! Kan allerede få lavet cover up på mine tusser efter kun 2 behandlinger.

Michael Nielsen

"

"

Takker af hele mit hjerte!

Takker af hele mit hjerte, for at denne klinik fjerner min gamle tattoo, som ikke er andet end minder om dårlige tider og hvor dum man var. Med stil og styr på sit isenkram, anbefales klart denne klinik. REWIND - Change your past. Navnet siger bare alt.

Catia Johansen

"

"

Runi er ekstremt dygtig og professionel

"Runi er ekstremt dygtig og professionel. Han er rolig og hjælpsom og det smitter af, så man kommer igennem behandlingen uden unødvendigt ubehag. Behandlingen i sig selv er langt mindre smertefuld end forventet, og Runi tager sig godt af en bagefter, hvilket betyder, at jeg ingen vabler eller smerte har haft efterfølgende. Jeg ser frem til alle mine behandlinger hos Runi!"

Anne Navntoft Lundgaard

"

"

Man får ikke bedre behandling

Man får ikke bedre behandling, end hos Runi. Han er professionel med sit arbejde, og man ved, man er i de bedste hænder. Også selvom det gør så fandens ondt, går man altid ud af døren med et smil.

Sanne Rasmussen

"

"

En professionel klinik

En professionel klinik, hvor servicen er helt i top. Det eneste sted du overhovedet bør sætte dine fødder, hvis du går og overvejer at få fjernet en tattoo.

Lucas Vincent Monuik

"

"

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik i hjertet af København. Ejeren har styr på alt, og du vil føle dig i fantastiske hænder. Jeg har prøvet 3 laserklinikker i Danmark, og har aldrig oplevet noget lignede som oplevelsen jeg fik hos Rewind. Fantastisk laser-resultat, og fantastisk ekspert bag maskinen. Kan kun anbefales!

Martin Larsen

"

"

I'm completely blown away

I'm completely blown away by the professionalism and ease Runi brought to the table... I'm so happy I chose Rewind, and day one of healing is so far going smoothe and pain free;-) Thank you soooo much, from the bottom of my heart...

Maria Ejegod

"

"

God og professionel behandling

Super god og professionel behandling, både før, under og efter!! Jeg kan allerede få lavet cover up på mine tusser, efter kun 2 behandlinger.

Michael Nielsen

"

"

Så fin en behandling!

Så fin en behandling! Har tidligere fået laser, men det her er VIRKELIG professionelt. Man kan mærke man er i gode hænder, og hos én, som går op i det! Det gør stadig pisse ondt, men det er jo ikke Rewind's skyld.

Maria Dam Jensby

"

"

En rigtig god oplevelse

Virkelig kompetent behandler. En rigtig god oplevelse og kanon behandling. Her er du i bedste hænder. Man føler sig virkelig tryg og i professionelle hænder. Bedste anbefaling herfra.

Safran Kathrine Kristensen

"

"

Jeg kan varmt anbefale Runi

Jeg kan varmt anbefale Runi. Jeg er i gang med at få fjernet 5 tatoveringer, og jeg ser resultater for hver gang! Tryg, varm og professionel behandling. Ville ikke lægge mine tatoveringer i en andens hænder.

Medine-Louise Møller

"

"

Så fin en behandling!

Så fin en behandling! Har tidligere fået laser, men det her er VIRKELIG professionelt. Man kan mærke man er i gode hænder, og hos én, som går op i det! Det gør stadig pisse ondt, men det er jo ikke Rewind's skyld.

Maria Dam Jensby

"

Kontakt

Åbningstider:

Efter aftale

Om Rewind:

Rewind er en ambitiøs og kompetent laserklinik i København. Bag Rewind står indehaver og tatoveringsentusiast, Runi Skoubjerg. Allerede efter kort tid har fået et godt renommé og mange tilfredse kunder både på Sjælland og resten af Danmark og med tilrejsende kunder fra nabolande som Norge, Sverige og Tyskland.

Åbningstider:

Rewind
Flensborggade 34 kld th.
1669 København V CVR:34811334