Pris på tatoveringsfjernelse

Vil du gerne have fjernet din tatovering, men kender ikke til, hvad en pris for tatoveringsfjernelse er. Rewind sikrer dig en tryg behandling med gennemtestede maskiner, og du vil gå fra behandlingen med dine ønsker opfyldt.

Læs vores Google og Facebook anmeldelser.

Før og efter billeder

Over 10 procent af danskerne har én eller flere tatoveringer. Desværre er alle ikke lige tilfredse med deres, som da de fik dem, og mange er interesseret i fjernelse af en tatovering eller at få lavet en cover-up.

Hos Rewind kan du spole tiden tilbage og få fjernet din tatovering eller lavet en ny, der dækker. Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så giver vi 20% på din første behandling. Book en konsultation herunder.

Hvad er din pris på tatoveringsfjernelse?

Det er måske efterhånden mange år siden, at du fik lavet den tattoo, som dengang var en rigtig god ide. Men den tattoo falder ikke i samme smag den dag i dag, og du mener måske ikke længere, at det var en god ide. Du har fortrudt din beslutning. Hos Rewind arbejder vi med tatoveringsfjernelse og har erfaring med, hvordan vi enten fjerner helt eller laver cover-ups. Der er derfor mange løsninger, og du kan vælge den, som er mest optimal for dig.

Din pris på tatoveringsfjernelse varierer derfor alt efter hvilken form for løsning, du vælger. Vi ved, grundet personlig erfaring, at en behandling kan varierer i forløb, pris og er påvirket af mange andre faktorer. Men vi tilbyder en gratis konsultation, så du kan få et indblik i den helt rette pris for din tatoveringsfjernelse.

Vores priser på tatoveringsfjernelse er forskellig alt efter behandling og størrelse på tattoo, men du kan få fjernet helt ned fra 500 DKK. Vi kan tilbyde følgende løsninger:

  • Fuld fjernelse af tattoo
  • Fjernelse delvist af en tattoo
  • Cover-up af tatovering og dækker dermed den gamle


Hvis du beslutter dig for at få en tatoveringsfjernelse, kan du få 20% rabat på din første behandling og pris. Vi sikrer dig et trygt forløb, hvor vi følger dig nøje, og hvordan din krop reagerer.

En tatoveringsfjernelse har sin pris

En tattoo er ofte noget, man får lavet med henblik på at ville have den resten af livet. Det er en afmærkning, som ikke falmer, og du har behov for en laser behandling for at få fjernet den. Du må gøre dig nogle tanker og overveje nøje, om du ønsker at få fjernet din tattoo, det er ikke noget, man skal gøre i ny og næ uden omtanke. 

Runi, ejer af Rewind, har prøvet på egen krop, hvordan en behandling har fremprovokeret allergiske reaktioner og oplevet et dårligt behandlingsforløb for sin tatoveringsfjernelse. Så alt har en pris. MEN netop derfor går vi, hos Rewind, meget op i den rigtige behandling, det rette udstyr og den gennemførte information til dig om dit forløb. 

Vi benytter os af velkendte, roste og gennemtestede lasermaskiner, som understøtter, at vi lover garanti for en god og tryg behandling. 

Men du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation, hvor vi sammen taler om risici, pris og behandlingsforløb for din tatoveringsfjernelse.

Du vil gå herfra med et smil på læben over din tatoveringsfjernelse, og at dine ønsker er opfyldt.

Se blandt andet også dette medie vi bliver nævnt i. 

Er du mere til tilbud, så se mere her