Piercing København - Erfaren piercer i hjertet af storbyen

Har du et brændende ønske om at få lavet en Piercing i København? Så tilbyder vi hos Rewind, også at kunne imødekomme dette. Vi har netop flere års erfaring med at pierce, og gør en stor dyd ud af, at vores kunder går ud af vores klinik med et tilfredsstillende resultat. 

Har du nogle tanker omkring din næste piercing, eller er det den første? Så står vi også klar til at gennemgå forskellige overvejelser, eller måske være med til at inspirere dig. 

Bredt udvalg af muligheder for Piercing København

Hos Rewind er vi typisk kendt for vores service indenfor fjernelse af tatoveringer, permanent makeup, samt at udføre cover-up tatoveringer, men vi tilbyder blandt andet også at udføre piercinger. 

Hos Rewind tilbyder vi blandt andet at udføre forskellige former for piercing København, herunder Helix, Septum, Nipple og meget mere. Vi vil til hver en tid forsøge at tilfredsstille vores kunder så vidt det muligt, baseret på deres ønske. 

Har du derimod et behov for at vide mere omkring råd og pleje i forbindelse med fjernelse af din tatovering, så er vi også behjælpelige med dette. 

3

Hvorfor Rewind som din næste piercing København?

Rewind er startet af indehaveren Runi Skoubjerg Andersen. Klinikken startede udelukkende med at bestå af tatoveringsfjernelse, eftersom at Runi havde fået lov til at mærke en grov oplevelse på egen krop, da han havde et ønske om at få fjernet en tidligere tatovering. Dette fik Runi til udforske denne verden, og har valgt yderligere at udvide i forbindelse med piercinger. 

Runi går i høj grad op i erfaring og behandling i bedste stil, dertil skal det også siges, at der bliver gjort brug af det absolut bedste udstyr. 

Som kunde der godt kunne tænke sig en ny piercing i København, er det værd at tage med, at Rewind er en klinik, der vægter tilfredshed og tryghed højt over for deres kunder. 

Ydermere har vi et hav af forskellige piercing smykker, som er værd at tage et kig på i klinikken, der er et bredt udvalg både til en Helix, Septum eller Nipple piercing, og mange flere. 

Placering i hjertet af København

Rewind er placeret på Vesterbro, og dertil kan vi vist alle sammen godt blive enige om, at det er i hjertet af København. Vi er en klinik, der har kunder som tager rejsen både helt fra Norge, Sverige og Tyskland, hvilket vi værdsætter i høj grad. Men vi står altid med åbne arme overfor nye potentielle kunder. 

Så har du spørgsmål, eller brug for inspiration til din næste piercing, så tag endelig et kig forbi vores klinik og søg den inspiration som du mangler. Du kan også udforske vores Instagram, for at se hvilke forskellige tatoveringsprojekter vi har været en del af at fjerne. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 63 73 88 eller på mail hello@rewind.dk

Læs også mere om piercinger på sundhed.dk

FAQ

Hvor meget koster det at få en piercing i København? 

Dette er meget forskelligt fra klinik til klinik, og særligt hvilken type piercing, der er et ønske om at få lavet. 

Hvor kan jeg få lavet en piercing henne i København? 

Der er mange forskellige udbydere som laver piercinger, men du kan blandt andet blive piercet hos Rewind. 

Hvilken type piercing gør oftest mest ondt? 

Dette er selvfølgelig lidt forskelligt, i forhold til ens smertetærskel, men oftest er det en nipple piercing, der er mest smertefuld, eftersom at det er et meget ømt område at berøre. 

Hvornår må man udskifte piercing smykker? 

Dette er der ikke et entydigt svar til, eftersom at det er individuelt fra person til person. Man må udskifte sin piercing når den er færdig med at hele. Men dette kan være svært at vurdere, og derfor rådes man til at spørge i sin klinik.