Læs vores Google og Facebook anmeldelser.

Fjernelse af permanent makeup

Har du fået lavet permanent makeup i form af bryn, som du nu har fortrudt? Vi hos Rewind kan hjælpe dig gennem et trygt og sikkert behandlingsforløb, hvor du får fjernet din permanente makeup med testede og professionelle maskiner.

Før og efter billeder

Rigtig mange danskere får lavet deres bryn med permanent makeup, det er desværre ikke alle, der oplever det forventede resultat. Hos Rewind er vi specialister i at fjerne permanent makeup, det er en del af vores daglige arbejde. 

Succesraten på sort og rød pigment i ansigtet er stort set 100 procent, så kontakt os i dag for en gratis konsultation for fjernelse af permanent makeup 

Få fjernet din permanente makeup

Fjernelse af permanent makeup eller ”PMU” er en rigtig stor del af vores hverdag hos Rewind. Rigtig mange får ændret deres bryn i forbindelse med at moden skifter. Så hvis du også gerne vil være opdateret på moden, så kontakt os i dag og få 20% på din første behandling. 

Hos os kan du:

 • Opnå de bedste resultater
 • Få et trygt og effektivt behandlingsforløb
 • Føle dig godt tilpas og velinformeret om forløbet
 • Få god tid til din behandling – i dit tempo
 • Få smertelindring og efterbehandling


Overvejer du at få fjernet din
permanente makeup – Book en gratis konsultation herunder.

Du kan læse mere her på siden om behandlingen, vores priser, information om risici og andre fakta. Du er også altid velkommen til at kigge fordi vores klinik i København og høre mere om dine muligheder.

Hvordan foregår fjernelse af permanent makeup?

Laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. Hvert år ønsker mange danskere at få fjernet deres permanente makeup. Hvis du har fortrudt, er det heldigvis muligt at få fjernet permanent makeup ved hjælp af laserlys. Hos os får du den bedste laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. Det giver en sikker behandling og et flot resultat.

Inden behandlingen gennemgår vi, hvad du skal igennem. Her får du mere viden og har mulighed for at spørge os om alt vedrørende arbejdet.

Bliver jeg bedøvet inden min behandling?

Hvis du er i tvivl eller nervøs for, om det gør ondt, anbefaler vi, at du på behandlingsdagen kommer i god tid (cirka 60 minutter før). Så kan vi sammen smøre området med en lokalbedøvende creme og pakke det sikkert ind for maksimal effekt. Du kan også købe cremen på apoteket og selv påføre cremen hjemmefra, som de fleste vælger at gøre. Når området er bedøvet, og du er velinformeret, går vi i gang med at fjerne tatoveringen.

Behandlingen foregår ved, at vi fører laserhovedet over dine bryn, hvorefter laserens lys danner en fotoakustisk reaktion med pigmentet i huden. Denne reaktion slår de store farvepigmenter til mindre farvepigmenter, som kroppen så selv kan udskille, præcis den kommer af med andre affaldsstoffer. Samtidig med laserbehandlingen benytter vi en avanceret kølemaskine (cryo-kølning), der mindsker smerten og hævelsen og reducerer traumet i huden i timerne efter behandlingen.

Vi laver også piercinger, læs mere her. 

FAQ - Spørgsmål og svar

Ja, det gør ondt at få fjernet permanent makeup, men alt er relativt. Folk har forskellige smertetærskler – nogle trækker ikke en mine, mens andre gerne vil have et par pauser under behandlingen. Det er akkurat ligesom, når folk får lavet deres tatovering og er meget uenige om, hvor ondt det gør.

Man mindsker størstedelen af ubehaget ved at smøre et tykt lag Emla/Tapin-creme eller anden smertestillende creme på en time inden behandlingen, og pakke området ind i husholdningsfilm. I dagene efter fjernelse af permanent makeup kan brynene være varme og ømme. Vi anbefaler derfor at køle det behandlede sted med is. Alt dette får du meget mere information om under en gratis konsultation, inden vi starter forløbet med laserbehandlingen.

Succesraten på sorte og røde pigmenter i ansigtet, er næsten 100 procent. 

Rewind anvender en af de absolut kraftigste og mest effektive lasermaskiner på markedet til dato.

Vi er lokaliseret i København. Ring på 53 63 73 88 eller kig forbi og hør om mulighederne for at få fjernet din tatovering helt. 

Dit permanente makeup består af mange små farvepartikler, der er stukket ned i hudlagene. Selv om partiklerne er små, er de stadig for store til at makrofagerne (kroppens skraldemænd) formår at opfange dem som affald og udstøde blækket. Måden man nedbryder permanent makeup på, fungerer ved at man punktskyder den tatoverede hud med kortvarigt laserlys.

Det opvarmer farvepartiklerne og sprænger dem i små stykker. Det kan lyde voldsomt, men det sker på 3-7 million dele sekund, så påvirkningen af de omliggende celler er begrænset. Dette vil selvfølgelig kunne mærkes. Men ved hjælp af nedkøling og bedøvende creme, sikrer vi, at smerten bliver så begrænset som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål omkring fjernelse af en tatovering, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 53 63 73 88 eller sidens kontaktformular.

Fjernelse af permanent makeup kræver imellem 1 og 6 behandlinger. Kontakt os for en gratis konsultation, så vi sammen kan hjælpe dig. 

Du må generelt være tålmodig, når det gælder fjernelse af permanent makeup. Vi anbefaler, at der går mellem 6 og 10 uger mellem hver behandling. Kroppen er uger/måneder om at arbejde samt transportere de nedbrudte farvepigmenter ud af kroppen, derfor går der en til to måneder, før resultatet af hver behandling er helt tydelig. Desuden giver det huden den nødvendige tid til at hele inden næste behandling.

Hvis du gerne vil have vores bedste bud på, hvor mange behandlinger du skal igennem, så send os et billede af dine bryn. Så vender vi tilbage til dig. Eller kig ind forbi og få vores vurdering. 

Efter en session kan området være lysere end normalt eller være mere hvidt, rødligt eller lyserødt. Det er helt normalt. Det er også normalt, at der opstår rødme eller små blærer, som er kroppens måde at beskytte huden på. Det er normalt, at blærerne først aftager efter 14 dage. Undgå at ødelægge blærerne, men beskyt dem eventuelt med en ikke-klæbende bandage.

Undgå også at pille i de sårskorper, som huden danner under helingen. De beskytter huden, og hvis du piller i dem, kan du risikere ar og i sjældne tilfælde infektioner.  Antibakterielle produkter kan give risiko for allergi, så undgå dem på det behandlede område.

Undgå:

 • At ødelægge eventuelle blærer
 • At skrubbe eller fjerne sårskorper
 • At benytte antibakterielle produkter
 • For meget aktivitet i dagene efter behandlingen
 • Skrappe sæber og andre produkter til huden
 • Sollys på området i dagene op til og efter din tattoo fjernelse

KONTAKT OS