Laser tattoo removal i København

Har du nogensinde fortrudt en tatovering og derfor går med et brændende ønske om at få den fjernet? Dette kan heldigvis sagtens lade sig gøre.

Læs vores Google og Facebook anmeldelser.

Rewind København

Hos Rewind tilbyder vi nemlig tattoo removal ved hjælp af laserlys. Med laser tattoo removal vil du kunne opnå en sikker behandling og et flot resultat. Du vil kunne forvente den bedste laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. 

Professional tattoo removal hos Rewind

Med laser tattoo removal hos Rewind, er du sikret et godt resultat på den mest effektive måde. Vores mål er, at du går tilfreds ud af døren efter et trygt behandlingsforløb. Det vigtigste for os, er at du hele vejen igennem føler dig godt tilpas og velinformeret om både selve forløbet og forventningerne. 

Vi har mange års erfaring med at fjerne tatoveringer med den mest gennemtestede laserteknologi, og vi kan også hjælpe dig af med din. Uanset om du vil have fjernet et stort motiv, måske bare dele af et motiv, eller et enkelt bogstav.

Hvordan foregår det?

Vi sørger altid for at tage os god tid til hver enkelt kunde, så vi finder en løsning, der passer dine behov bedst. En behandling hos os inkluderer altid smertelindring og efterbehandling. Alle beslutinger vil desuden blive taget i dit tempo, hvor du helt selv bestemmer, hvor mange pauser du vil holde i løbet af behandlingen. 

Laser removal behandlingen foregår ved hjælp af den innovative laser kaldet PicoWay. Vi har valgt at anvende den bedste laserteknologi inden for tattoo removal, da vi ved fra egen erfaring, hvor irriterende det er, at gå rundt med en tatovering man har fortrudt, og som er besværlig at komme af med igen.

Med PicoWay behøver det ikke at være så besværligt, laseren er ekstra kraftig og effektiv med samtidig skånsom mod din hud, idet den virker hurtigere end almindelig lasere. Du vil derfor være sikret en hurtigere behandling med mindre besvær. For at mindske smerten anvender vi samtidig en avanceret kølemaskine, der ikke bare reducerer smerten og hævelsen, men også vil hjælpe til at reducere traumet i hunden i timerne efter behandlingen. 

Du skal nok regne med at besøge os nogle gange for at få fjernet din tatovering 100 procent. Én laser tattoo removal behandling vil typist tage mellem 10-45 minutter, alt afhængig af din tatoverings størrelse, hudtype, sted på kroppen, motiv og dybde. 

Det kan derfor godt komme til at tage omkring 5-10 behandlinger for at få det flotteste resultat. Der skal samtidig gå mindst 6 uger mellem dine behandlinger, hvor huden i mellemtiden vil få en chance for at hele. Den lange pause gør også, at du mindsker risikoen for at få pigmentforandringer.

Andet: Følg med på Nyheder København, for seneste nyt i og omkring København. På Produkttestning.se og andre online medier, kan du se at vores services bliver bedømt godt i forskellige test.

Kontakt os med spørgsmål

Hvis du står og overvejer at få din tatovering fjernet med laser tattoo removal, giver vi 20% på din første behandling. Hvis du vil have et bedre indblik i vores arbejde, kan du på vores Facebook og Instagram finde en masse billeder og videoer. 

Læs eventuelt vores FAQ side, hvor du højst sandsynligt vil kunne finde svaret på dine spørgsmål. Hvis du er interesseret eller har øvrige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten ved at indsaste dit telefonnummer, hvor vi derefter vil ringe dig op, eller via vores online booking