Effektivt og trygt

Effektivt, trygt og behageligt behandlingsforløb

Nyeste teknologi

Markedets nyeste teknologi
og mest anerkendte lasersystem

Certificerede

Certificerede behandlere med
omfattende personlig erfaring

Gratis konsultation

Få en uforpligtigende
konsultation helt gratis

Om os

Rewind tattoo er en ambitiøs og kompetent laserklinik i København, som allerede efter kort tid har fået et godt renommé og mange tilfredse kunder både på Sjælland og i resten af Danmark. Vi har også en del tilrejsende kunder fra vores nabolande, fx fra Norge, Sverige og Tyskland.

Vores historie

Rewind blev startet af indehaver og tatoveringsentusiast, Runi Skoubjerg Andersen. Runi’s interesse for tatoveringsfjernelse startede med, at han selv oplevede at få en grov fejlbehandling hos en laserklinik, der skulle fjerne hans tribal armbånd. Det var denne uheldige oplevelse, der kickstartede Runis interesse og en vidtspændende research efter bedre behandlingsmetoder og sikrere udstyr.

Det er derfor på baggrund af erfaring og lærdom på egen krop, at vi med garanti behandler dig som kunde med noget af det absolut bedste udstyr, der findes på markedet inden for tatoveringsfjernelse.

Du er altid velkommen forbi vores klinik, hvis du ønsker at vi taler om dine muligheder for behandling.

Vores værdier

Vi sætter en ære i, at opnå de bedste resultater med din tatoveringsfjernelse på en mest effektiv måde. Vores mål er, at du går tilfreds ud af døren efter et trygt og effektivt behandlingsforløb. Vi går op i, at du føler dig godt tilpas og velinformeret om forløbet og forventninger.

Hos Rewind sørger vi for, at tage os god tid til den enkelte kunde. Dette inkluderer smertelindring og efterbehandling. Vi tager behandlingen i dit tempo, så hvis du vil holde korte pauser siger du blot fra til behandleren.

Intet er uoprettelig. Hvis du har en tatovering du er ked af, vil vi gerne hjælpe dig med at få den fjernet.

CHANGE YOUR PAST.

Vi har allerede mange tilfredse kunder hos Rewind, læs om hvad kunderne siger her.

fjernelse af tatovering & cover up tattoo
Rewind ink tattoo
Rewind ink tattoo
Cover up tattoo

Kontakt

Åbningstider:

Efter aftale

Om Rewind:

Rewind er en ambitiøs og kompetent laserklinik i København. Bag Rewind står indehaver og tatoveringsentusiast, Runi Skoubjerg. Allerede efter kort tid har fået et godt renommé og mange tilfredse kunder både på Sjælland og resten af Danmark og med tilrejsende kunder fra nabolande som Norge, Sverige og Tyskland.

Åbningstider:

Rewind
Flensborggade 34 kld th.
1669 København V CVR:34811334