SMS 53 63 73 88

Referencer

Se hvad vores kunder mener!

EFFEKTIVT OG TRYGT
Effektivt, trygt og behageligt behandlingsforløb
NYESTE TEKNOLOGI
Markedets nyeste teknologi og mest anerkendte lasersystem
CERTIFICEREDE 
Certificerede behandlere med omfattende
personlig erfaring
GRATIS KONSULTATION
Få en uforpligtende konsultation
helt gratis

Referencer – Det mener kunderne!

TAKKER AF HELE MIT HJERTE

"Takker af hele mit hjerte, for at denne klinik fjerner min gamle tattoo, som ikke er andet end minder om dårlige tider og hvor dum man var. Med stil og styr på sit isenkram, anbefales klart denne klinik. REWIND - Change your past. Navnet siger bare alt."

Catia Johansen

MAN FÅR IKKE BEDRE BEHANDLING

"Man får ikke bedre behandling, end hos Runi. Han er professionel med sit arbejde, og man ved, man er i de bedste hænder. Også selvom det gør så fandens ondt, går man altid ud af døren med et smil."

Sanne Rasmussen

EN PROFESSIONEL KLINIK

"En professionel klinik, hvor servicen er helt i top. Det eneste sted du overhovedet bør sætte dine fødder, hvis du går og overvejer at få fjernet en tattoo."

Lucas Vincent Monuik

FANTASTISK KLINIK

"Fantastisk klinik i hjertet af København. Ejeren har styr på alt, og du vil føle dig i fantastiske hænder. Jeg har prøvet 3 laserklinikker i Danmark, og har aldrig oplevet noget lignede som oplevelsen jeg fik hos Rewind. Fantastisk laser-resultat, og fantastisk ekspert bag maskinen. Kan kun anbefales!"

Martin Larsen

I'M COMPLETELY BLOWN AWAY

"I'm completely blown away by the professionalism and ease Runi brought to the table... I'm so happy I chose Rewind, and day one of healing is so far going smoothe and pain free;-) Thank you soooo much, from the bottom of my heart..."

Maria Ejegod

GOD OG PROFESSIONEL BEHANDLING

"Super god og professionel behandling, både før, under og efter!! Jeg kan allerede få lavet cover up på mine tusser, efter kun 2 behandlinger."

Michael Nielsen

SÅ FIN EN BEHANDLING!

"Så fin en behandling! Har tidligere fået laser, men det her er VIRKELIG professionelt. Man kan mærke man er i gode hænder, og hos én, som går op i det! Det gør stadig pisse ondt, men det er jo ikke Rewind's skyld."

Maria Dam Jensby

YDERST PROFESSIONEL BEHANDLING

"Yderst professionel behandling og grundig gennemgang af hele forløbet. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen. Kan varmt anbefales."

Moa Mårdberg

JEG KAN VARMT ANBEFALE RUNI

"Jeg kan varmt anbefale Runi. Jeg er i gang med at få fjernet 5 tatoveringer, og jeg ser resultater for hver gang! Tryg, varm og professionel behandling. Ville ikke lægge mine tatoveringer i en andens hænder."

Medine-Louise Møller

EN RIGTIG GOD OPLEVELSE

Virkelig kompetent behandler. En rigtig god oplevelse og kanon behandling. Her er du i bedste hænder. Man føler sig virkelig tryg og i professionelle hænder. Bedste anbefaling herfra.

Safran Kathrine Kristensen

SERIØS OF PROFESSIONEL KONSULTERING

Jeg var i tvivl om nogLE ting, spurgte Runi på SMS på et skævt tidspunkt på døgnet, fik hurtigt svar. Det kalder jeg service. Du er i trygge hænder hos Runi.

Jesper Ernstsen

SERVICE I TOPKLASSE

En professionel klinik, hvor servicen er helt i top. Det eneste sted du overhovedet bør sætte dine fødder, hvis du går og overvejer at få fjernet en tattoo.

Lucas Vincent Moniuk