Book en gratis konsultation

Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så giver vi 20% på din første behandling. Udfyld kontaktformularen og få et gratis bud på hvad din tatovering kræver af behandling for at blive fjernet.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Effektivt og trygt

Effektivt, trygt og behageligt behandlingsforløb

Nyeste teknologi

Markedets nyeste teknologi
og mest anerkendte lasersystem

Certificerede

Certificerede behandlere med
omfattende personlig erfaring

Gratis konsultation

Få en uforpligtigende
konsultation helt gratis

Din garanti for kvalitet

Vi har selv oplevet grov fejlbehandling på egen krop. Runi, der er indehaver, blev fejlbehandlet hos en laserklinik, der skulle fjerne hans tribal armbånd. Denne oplevelse kickstartede en vidtspændende research efter bedre behandlingsmetoder og mere sikkert udstyr, som ledte ham hen til det nyeste inden for laser teknologi. Af dyrt købt erfaring og lærdom er det derfor, at vi med garanti kan behandle vores kunder med noget af det absolut bedste udstyr, der findes på markedet inden for tatoveringsfjernelse.

Kontakt

Åbningstider:

Efter aftale

Om Rewind:

Rewind er en ambitiøs og kompetent laserklinik i København. Bag Rewind står indehaver og tatoveringsentusiast, Runi Skoubjerg. Allerede efter kort tid har fået et godt renommé og mange tilfredse kunder både på Sjælland og resten af Danmark og med tilrejsende kunder fra nabolande som Norge, Sverige og Tyskland.

Åbningstider:

Rewind
Flensborggade 34 kld th.
1669 København V CVR:34811334