SMS 53 63 73 88

Tattoo-fjernelse i København

Rewind – Change your past – Retell your story

EFFEKTIVT OG TRYGT
Effektivt, trygt og behageligt behandlingsforløb
NYESTE TEKNOLOGI
Markedets nyeste teknologi og mest anerkendte lasersystem
CERTIFICEREDE 
Certificerede behandlere med omfattende
personlig erfaring
GRATIS KONSULTATION
Få en uforpligtende konsultation
helt gratis

Få fjernet din tatovering

Over 10 procent af danskerne har én eller flere tatoveringer. Desværre er alle ikke lige tilfredse med deres tatoveringer, som da de fik dem, og mange er interesseret i at få fjernet deres tatovering helt eller få lavet en cover up-tatovering.

Hos os kan du få:

Ønsker du at få fjernet din tatovering? Ring på 53 63 73 88, og få en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan læse mere her på siden om behandlingen, vores priser, information om risici og andre facts. Du er også altid velkommen til at kigge fordi vores klinik i København og høre mere om dine muligheder.

Kontakt os og få fjernet din tatovering med den nyeste og mest gennemtestede laserteknologi.

Hvordan fjerner I min tatovering?

Laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring

Hvert år ønsker mange danskere at få fjernet deres tatovering. Hvis du har fortrudt din tatovering, er det heldigvis muligt at fjerne en tatovering effektivt ved hjælp af laserlys. Hos os får du den bedste laserteknologi kombineret med professionel specialisterfaring. Det giver en sikker behandling og et flot resultat.

Inden behandlingen gennemgår vi, hvad du skal igennem, du får mere viden og har mulighed for at spørge os om alt vedrørende arbejdet med at fjerne tatoveringen.

Bliver jeg bedøvet inden, I fjerner min tattoo?

Hvis du er i tvivl eller nervøs for, om det gør ondt, anbefaler vi, at du på behandlingsdagen kommer i god tid (cirka 60 minutter før). Så kan vi sammen smøre området med en lokalbedøvende creme og pakke det sikkert ind for maksimal effekt. Du kan også købe cremen på apoteket og selv påføre cremen hjemmefra, som de fleste vælger at gøre. Når området er bedøvet, og du er velinformeret, går vi i gang med at fjerne tatoveringen.

Behandlingen foregår ved, at vi fører laserhovedet over din tatovering, hvorefter laserens lys danner en fotoakustisk reaktion med pigmentet i huden. Denne reaktion slår de store farvepigmenter til mindre farvepigmenter, som kroppen så selv kan udskille, ligesom den kommer af med andre affaldsstoffer. Samtidig med laserbehandlingen benytter vi en avanceret kølemaskine (cryo-kølning), der mindsker smerten og hævelsen, og reducerer traumet i huden i timerne efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg forvente?

En behandling for at fjerne en tatovering tager 10-45 minutter. Du skal regne med, at tatoveringen ikke forsvinder på en enkelt behandling. Afhængig af hudtype, dit helbred, sted på kroppen, tatoveringens art og dybde, tager det gerne 5-10 behandlinger at fjerne en tatovering 100 procent. Hvis man går cover up-vejen, kan man tit nøjes med 2-6 behandlinger. Der skal gå mindst 6 uger mellem dine behandlinger. I mellemtiden får huden en chance for at hele samt fjerne de pigmenter, der er slået i stykker af behandlingen. Den lange pause gør også, at du mindsker risikoen for at få pigmentforandringer.

Få fjernet din tatovering uden allergiske reaktioner

Hos Rewind arbejder vi med et motto, der hedder ”change your past”. Måske har du hørt om personer, der har fået grimme allergiske reaktioner af, at få fjernet deres tatoveringer. Det har Runi, som står bag Rewind, selv oplevet, da han i tidernes morgen selv startede med at få fjernet sin første tatovering.

Derfor er vi særligt opmærksomme på, at det skal være en tryg og sikker oplevelse, at få fjernet sin tatovering hos os. Vi tilbyder dig behandling med den mest roste og gennemtestede lasermaskine til tatoveringsfjernelse på markedet.

Vi benytter den sikreste laserteknologi og sørger undervejs for, at alt går rigtigt til. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og ved, hvordan du på bedste vis skal pleje det behandlede hudområde i de følgende uger, og at du er glad og tilfreds med resultatet, når tatoveringen er fjernet. Hvis du skulle opleve allergiske reaktioner som rødme og kløe, er dette helt normalt, og kan nemt behandles med antihistamin.

Vælg Rewind og få fjernet din tatovering med et minimum af risici.

Vores priser: Hvad koster det at fjerne en tatovering?

Hos os betaler du efter størrelse og placering af din tatovering. Ønsker du kun, at vi fjerner dele af din tatovering, er dette også en mulighed. Se vores priser her, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fjern tatovering til en fornuftig pris fra 600 kr.

Gør det ondt at få fjernet en tatovering?

Det kan godt mærkes, at få fjernet en tatovering. For nogle kræver det en del, for andre synes det nemmere end at blive tatoveret. Lasermaskinens arbejde på tatoveringen kan virke som en elastik, der smælder mod huden. Vi mindsker naturligvis smerten med en bedøvende creme og afkøling af huden under behandlingen.

Ganske som når tatoveringsnålen arbejder, er der nogle personer, der ikke fortrækker en mine, mens andre har brug for pauser undervejs. Det er op til dig - begge dele er helt ok, og vi tager det selvfølgelig i dit tempo.

Hvor længe varer behandlingen?

Hver behandling tager omkring 10 til 45 minutter. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger man har brug for. Nogle kan nøjes med 5-6 behandlinger, mens andre skal have over 12 behandlinger for at fjerne deres tatovering.

Godt råd: Fjern tatovering om vinteren

Det er lettere at fjerne tatovering på lys hud frem for mørkere hud. Derfor anbefaler vi, at du behandles når din hud på behandlingsområdet er så lyst som mulig. Jo mere brunt pigment du har i overhuden, jo sværere er det for laserlyset at påvirke farven og fjerne tatoveringen. Derfor bør du heller ikke udsætte området for sollys eller solarium i mindst et par uger op til, og efter behandlingen.

Vil du vide mere om processen eller risici? 

Hvis du har spørgsmål til, hvor store tatoveringer vi kan fjerne, risiko for ardannelse eller noget helt tredje, så giv os endelig et kald på 53 63 73 88, eller kom forbi, og få en snak.

Vi har mange års erfaring med at fjerne tatoveringer med den mest gennemtestede laserteknologi, og vi kan også hjælpe dig af med DIN tatovering. Uanset om du vil have fjernet en stor tatovering, måske bare dele af en tatovering, eller et enkelt bogstav.

Fjern din uønskede tatovering hos Rewind. Ring i dag, eller kig forbi, og hør mere.